La Mulți Ani!

by Carmen Motora
0 comment

La mulți ani fiu iubit !
Când te-ai născut în zi de mai, erai mic, mic de tot și parcă nu ai fi vrut să te rupi de liniștea ta și să deschizi ochii să vezi realitatea. Tăcut și mic, cu pielea catifelată, te-am iubit din prima clipă. Știam că încă un copil venise în lumea noastră, special pentru mine ca mamă. Și mă simțeam atât de mândră să te știu în casa noastră.
Fratele tău, Ruben când te-a văzut, te-a mângâiat puțin pe față și a spus că îi placi. Mic și el, doar un copilaș, te-a îndrăgit cu adevărat. Mereu ați fost doi frați buni, uniți și nedespărțiți . Mereu ați fost sprijin unul pentru altul, ajutor, și eu ca mamă am simțit că acolo sus în Cer, Dumnezeu a stat pe gânduri și a ales două ființe speciale pentru casa noastră. A știut Dumnezeu că ne dorim ce e mai bun, și ne-a dat peste așteptări.
În zi de mai, acum după 19 ani, uitându-mă în urmă, pot spune că sunt o femeie cu adevărat binecuvântată !
Acum văd lângă mine doi tineri gata să lupte în viață pentru ceea ce cred, pentru ceea ce au crescut.
Îți doresc să fii mereu așa cum ești tu, atent la detalii, vigilent la unele trăiri ale celor din jur, detalii pe care mulți nu le văd. Îți doresc să fii fericit întotdeauna și să îți pui încrederea mereu în Dumnezeu care a fost și va fi cu tine.
Doresc ca drumul tău în viață să treacă mai întâi pe la Împăratul Cerului și El să îți deschidă uși, să îți despovăreze sufletul de poveri și să îți dea bucuria că te știi în Mâna Lui !
Să fii mereu binecuvântat și împlinit !
Să ai mereu liniște și biruință în toate !
Să fii mereu copilul pe care-l iubesc din toată inima !
La mulți ani binecuvântați de Dumnezeu !

Related Posts

Leave a Comment