Cartea ”FEMEIA, MĂRGĂRITAR DE PREȚ”

by Carmen Motora
0 comment

Mesajul cărții își propune să creioneze caracterul și frumusețea femeii descrisă de Dumnezeu în Proverbe 31. Ea se vrea a fi întruchiparea realității a ceea ce e scris deja.

Adevărurile cărții scot în evidență, în primul rând, femeia universal valabilă ca și timp, loc și circumstanțe. Aceeași frumusețe și strălucire o are femeia trecutului antic ca și cea cotidiană, femeia bogată ca și cea de condiție medie, femeia de oriunde în lume, cât timp își are frumusețea trăirii cu Dumnezeu.

În al doilea rând, cartea vrea se evidențieze intensitatea trăirilor pe toate planurile, în toate domeniile, ca și frumusețe ieșită în afară, a ceea ce este înăuntru. Așa cum un mărgăritar frumos șlefuit, reflectă lumina pe toate fețele, tot așa femeia ce trăiește cu Dumnezeu, va răspândi frumusețe și armonie, în toate dimensiunile vieții. De aici și titlul cărții, femeia mărgăritar de preț.

”Când stăm în Lumina lui Dumnezeu, devenim oglindirea Lui. Atunci putem oglindi pentru alții, tot ce e mai bun, pus anume în noi. Am scris aceste meditații tocmai pentru a oglindi frumuseți scoase la lumină din mine, de către Însăși Lumina!” – Carmen Motora

Doresc ca aceste meditații să atingă inimile celor care le citesc, să înmiresmeze ființe, să aducă doar frumusețea Împăratului, nu cuvintele mele creionate cu stângăcie! Binecuvântările Domnului să ne inunde viața iar chipul Lui să se vadă cât mai mult în noi! Să fim mărgăritare de preț ce reflectă frumos chip de Dumnezeu!

Preț: 20 lei + transport
Detalii și comenzi: 0741 329 053
carmenmotora@yahoo.com / mariusmotora@yahoo.com
Facebook Messenger – https://www.facebook.com/motora.carmen

Related Posts

Leave a Comment