Cartea ”DAVID – Harpa lui Dumnezeu pe pământ”

by Carmen Motora
0 comment
DAVID - Harpa lui Dumnezeu pe pământ
Crâmpeie din viața împăratului David
Carmen Motora, autor

Viața lui David a fost ca un cântec duios uneori, alteori alert și puternic. Fiecare trăire a fost ca o notă dintr-o melodie cântată de Dumnezeu, aici jos. David, un om plăcut și iubit de Dumnezeu, alerga și se baza întotdeauna pe Dumnezeu. De aceea Dumnezeu, prin viața lui David, a scris și cântat o dulce melodie de harpă, auzită peste veacuri.

Cartea ”David – Harpa lui Dumnezeu pe pământ” conține învățături din viața lui David și ne îndeamnă la curaj, bizuire pe Dumnezeu, tenacitate, bucurie fără margini și iubire unică de Dumnezeu. David devine pentru noi un înaintaș al credinței. O urmă în timp și spațiu. Unul care descrie prin viața lui, frumusețea fără cuvinte a vieții cu Dumnezeu, în cele mai cumplite furtuni. Autorul a scris și descris trăirea lui David, tocmai pentru a ne face dornici de o viață tumultoasa, plină de efervescență și culoare.

Cartea vrea să fie o motivație să devenim și noi, la rândul nostru, o dulce melodie din Cer, coborâtă pe Pământ. Trăirea cu Dumnezeu ne transformă în cântece de harpă cântate de o Mână puternică, aici jos. Dumnezeu, prin viața noastră, face o fereastră din Împărăție prin care oamenii pot zări Lumina. Doar să trăim ca și David: bazându-ne totdeauna pe Dumnezeu.

Cartea “David – Harpa lui Dumnezeu pe pământ” vrea să ne aducă mai aproape de Dumnezeu și mai aproape de cântec în loc de suspin. O recomand cu multă căldură. Cu siguranță, va fi o mare binecuvântare pentru cititorul dornic să aibă o trăire frumoasă, rodnică și binecuvântată alături de Dumnezeu pe acest pământ.

Cartea ”DAVID – Harpa lui Dumnezeu pe pământ” este disponibilă în vederea achiziționării.

Preț: 25 lei + cheltuieli de transport
Detalii și comenzi:
0741 329 053 / 0732 513 913
carmenmotora@yahoo.com
mariusmotora@yahoo.com

ISBN 978-973-0-38163-4
Data publicării: Aprilie 2023
Format carte: A5
Număr pagini: 170
Tip copertă: Broșată
Autor: Carmen Motora

Related Posts

Leave a Comment