Easter 2014 – lucrarea cu copiii bisericii

by Carmen Motora
0 comment

În săptămâna mare de dinaintea sărbătorii de Paște, am avut o altă lucrare cu copiii bisericii. Studiul biblic, rugăciunea, părtășia, cântare de laudă, creație biblică, diferite jocuri atractive și amuzante și la final, un prânz bun – au făcut din această întâlnire o activitate pe care n-o vor uita copiii mult timp de acum înainte. Toți copiii s-au bucurat foarte mult să fie împreună pentru câteva ore, fapt pentru care suntem recunoscători lui Dumnezeu.

Subiectul întâlnirii a avut la bază versetul biblic din 1 Samuel 16:7b – ”…Domnul nu Se uită la ce se uită omul; omul se uită la ceea ce izbeşte ochii, dar Domnul Se uită la inimă.”

Am început această lucrare la ora 1oAM și a durat până în jurul orelor 15:45PM. Desigur, cu toții am fost epuizați la finalul evenimentului, dar efortul a meritat. Bucuria și fericirea pe care le-am văzut pe fețele copiilor și adolescenților a fost o recompensă mare pentru noi și, de asemenea, dovada că lucrarea și-a atins scopul stabilit în urmă cu câteva săptămâni.

Întâlnirea a început cu o lecție biblică și un timp special de  rugăciune. Ne-am bucurat să vedem interesul lor de a învăța mai multe lucruri din Cuvântul lui Dumnezeu utile pentru creșterea lor spitiruală. Lucrul acesta a avut un impact deosebit asupra noastră și L-am binecuvântat pe Domnul pentru o astfel de atitudine față de Scriptură. Ne rugăm și suntem încrezători în puterea călăuzitoare a Duhului lui Dumnezeu care poate face ca sămânța Scripturii plantată îm mintea și sufletul lor să aibă un impact deosebit în viața lor pe viitor.

O parte esențială a acestei întâlnirii a fost timpul dedicat creației biblice (biblical art & craft activities). Toți copiii au primit diverse materiale, având sarcina să creeze anumite lucruri pentru ei, ca amintire de la această întâlnire: un coș mic, unde urmau să fie așezate câtevă ouă mici de ciocolată, o felicitare cu mesaj biblic, un biscuit pictat cu lucruri diferite …

 A FOST SUPERB!  Toți copiii s-au bucurat tare mult de această lucrare DEOSEBITĂ. Întâlnirea s-a încheiat în jurul orele 15.45PM cu un prânz bun. A fost atât de frumos să vedem întreg grupul de copii si adolescenți împreună, bucurându-se de masa de prânz pregătită pentru ei.

Related Posts

Leave a Comment