Trăiește simplu, dar cu Împăratul!

by Carmen Motora
0 comment

Fapt. 4:13

Petru și Ioan erau oameni simpli, de rând. Needucați în ce privește învățătura religioasă. Simplitatea lor stârnea o furtună nebună printre cărturari. Cuvintele lor erau ofensă pentru ei, niște literați. Niște cunoscători ai dogmelor mai ceva ca propriile lor buzunare.

Cărturarii vedeau îndrăzneala lor. Cuvintele lor înțepau inima lor și în același timp, mișca inimi de piatră, mai mult decât ar fi crezut ei că se poate. Niște inculți. Niște neliterați le-o luaseră înainte. Și ca și cum asta ar fi fost prea puțin, Sinedriu, bătrânii, realizează un mare adevăr : vorbirea acestor oameni simpli semăna tare de tot cu vorbirea Nazanireanului ucis. Și înviat! Cuvintele pline de curaj și cutezanță ale lui Petru răsunau pentru ei exact ca și cuvintele lui Isus. Identice în ton, putere, tărie de a mișca ființa. Asta era pentru ei cea mai mare uimire. Trebuiau să recunoască. Trebuiau să priceapă : aceștia fuseseră cu Isus! Isus se multiplicase deși ei crezuseră că terminaseră cu El.

Când ești cu Isus, cuvintele tale vor fi ca ale Lui. Pline de putere și îndrăzneală. Nu de mândrie. Pline ochi de cunoaștere înțeleaptă a ceea ce poți face ca om cu puterea Lui. Vorbele tale devin sunet de Cer și de Împărăție. Faptele tale sunt notate de îngeri cu atenție la orice detaliu. În Cer se știe că ești cu Isus. Și pe Pământ! Dar și în Iad!

Trăiește simplu, dar cu Împăratul! Oamenii vor simți că ai fost și ești cu Isus!

Related Posts

Leave a Comment