Sprijiniți-vă pe Dumnezeu!

by Carmen Motora
0 comment

Că vom întâmpina furtuni în noul an e sigur. Umilințe ca și David, da. Că vom fi urmăriți mereu de dușmani, bineînțeles! Că vom fi abandonați sau trădați când va fi mai greu, e de așteptat. Poate ca și David, vom ajunge până acolo, ca ultimii ce ne înconjoară ca și prieteni, să pună mâna pe pietre ca să ne ucidă.

David a trăit aceste furtuni una după alta. Fără pauză. Diavolul nu vroia nicio pauză pentru sufletul lui. David umilit, urmărit de dușman, rămas fără neveste și copii, fiindu-i răpiți, fără nicio speranță, se vede în fața ultimilor lui prieteni. Iar aceștia îl trădează. Pun mâna pe pietre să îl spulbere.

David face un singur lucru. Unicul lucru pe care îl știa încă de când era pe câmpie cu mioarele lui: se sprijineste pe Dumnezeu! Se îmbărbătează cu acest sprijin. Pentru el, Dumnezeu era ca și Cerul pentru ciocârlie. Dumnezeu era ultima și singura scăpare. Din orice. Din oricât. De oriunde.

Aleg ca în noul an necunoscut, dar plin de ura dușmanului, să mă îmbărbătez, sprijinindu-mă pe Dumnezeu! Nu pe mine. Sau pe ce am. Sau pe ce pot. Doar pe Tata!

Alege-L pe Dumnezeu singurul sprijin în noul an. Așa vei putea cânta totdeauna deasupra furtunilor. Ca și David, vei fi cunoscut pe Pământ, ca unul care se îmbărbătează sprijinindu-se pe Dumnezeu. Iar în Cer vei fi știut ca protejatul Împăratului!

Mergi până în pânzele albe, sprijinindu-te pe Dumnezeu!

1 Samuel 30:6 

Related Posts

Leave a Comment