Mai trebuie spus adevărul?

by Carmen Motora
0 comment

Mai trebuie spus adevărul?

Adevărul doare întotdeauna. Firea veche e șifonată, rănită mereu de Adevăr. Omul vechi nu poate primi Adevărul fiindcă El, îl detronează!

Tot mai des vedem biserici care închid un ochi sau chiar doi, când vine vorba de a lua poziție împotriva păcatului ce roade încet ca cangrena. Închiderea asta de ochi are în spate banii, poziția, tronul sinelui, ucigând din fașă focul Duhului. Păcatul înaintează iar Duhul suspină și doar mai șoptește fără să mai poată fi auzit.

Ce spune Dumnezeu?

Ezechiel 3:19-21. Este foarte posibil să vezi Adevărul, să-l spui și totuși păcătosul să se vadă victimă. Este foarte probabil să deschizi ochii să vezi bine și totuși omul să nu se întoarcă din calea abătută de la neprihănire. Ce câștigi? Tu îți vei mântui sufletul! Tu vei mișca ceva în Împărăție! Se va ști despre tine că iubești dreptatea, că o spui, că dorești mireasmă curată peste o pășune verde și proaspătă. Se va ști despre tine că ești un cărăuș de Dumnezeu!

Isus mereu a susținut pe Pământ Adevărul. Isus fratele nostru mai mare a iubit neprihănirea și cu orice preț a apărat-o! Fratele nostru mai mare ne învață să trăim în Adevăr, să-l spunem răspicat, chiar de ne va costa! Biserica trebuie să aibă miros de Împărăție, nu iz de păcat clocind fire veche, cocoloșind fărădelegea!

Mai trebuie spus Adevărul? Da! Întotdeauna! Așa facem loc curat, bun de coborât îngerii la noi!

Related Posts

Leave a Comment