Înaintează cu credință pe câmpul de bătaie!

by Carmen Motora
0 comment

“Domnul nu mânuiește nici prin sabie, nici prin suliță. Căci biruința este a Domnului.” 1 Samuel 17:47

Război va fi totdeauna. Între Cer și Pământ. Între Lumină și Întuneric. Între iubire și ură. Între Dumnezeu și Dușman.

Arme vor fi mereu: mai tari, mai sofisticate, mai cumplite, mai pline de otravă și moarte. Mai sigure și mai gata să ucidă.

Ceea ce e cel mai sigur însă între Cer și Pământ, e că victoria, biruința ESTE a Domnului. Luptele se sfârșesc în El. Dumnezeu uluiește mereu, făcând armele de mare calibru ale Dușmanului, niște vreascuri rupte ușor sub picioarele Lui de Împărat!

Dumnezeu nu se folosește de armele obișnuite. Nici de sabie, nici de suliță. Aceste arme disperate vor să aducă teama în mulțime. Dumnezeu are armele Lui, deasupra gândirii omenești. Arme ce au victoria deoarece biruința este MARCA lui Dumnezeu! Poate chiar vreo pietricică ochită dintr-o praștie rudimentară de un oier simplu. O pietricică ce poate ucide un uriaș ce răcnește fioros și plin de ură.

Eiii, ia uite că începe ziua. Dușmanul ne stă înainte. Îl aud cum își ascute sabia. Cum își potrivește sulița. Cum își încordează arcul cu săgeată plină de otravă. Dar eu nu mă tem. Dumnezeu e cu mine! Biruința este natura Lui! Victoria este arma Lui, făcută chiar și pietricele obișnuite bine țintite!

Așa că, hai să înaintăm pe “câmpul de bătaie”! Goliații răcnesc să ne înspăimânte! Ei însă nu știu că biruința este a Tatei! Între Cer și Pământ! Între îngeri și demoni! Între noi și Dușman!

Pășește încet dar cu siguranță! Fără teamă! Fiecare pas te duce mai aproape de victorie!

Related Posts

Leave a Comment