Fă din zi, Răsărit de Cer și Bucurie de îngeri.

by Carmen Motora
0 comment

Ultimele cuvinte ale lui Isus înainte de a se înălța Acasă au fost: ” Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului.”

Isus nu vrea doar o rugăciune pe fugă dimineața. Nici o încheiere a zilei cu o rugă obosită, sătulă de munca zilei. Isus nu vrea să rămână încuiat singur în cămăruța noastră, așteptându-ne.

Ziua toată vrea să fie cu mine. Și cu tine. Când fac o ciorbă sau o pâine aburindă. Când merg la un examen greu sau plec la un drum lung. Când spăl sau învăț. Când țin un discurs sau merg la medic. Când sap grădina sau fac focul. Lucrurile mici, banale nu-L exclud. Ca și cele mari. Isus e interesat de fiecare bucățică de timp trăită de mine în zi. Cu tot ce cuprinde.

Isus știa că ziua poate deveni urâtă fără El. Sau banală. Sau plină de teamă și necunoscut. Cu El însă devine o vreme de însoțire cu Cerul. Un timp în care mă cunoaște așa cum sunt, iar eu îl descopăr așa cum este.

Nu lăsa ziua să fie vreme trecută. Pierdută. Fă din zi, Răsărit de Cer. Bucurie de îngeri. Lasă – L pe Isus să fie cu tine. Lasă Împărăția să te însoțească. Lasă-l pe Dumnezeu să te știe aici jos dar și Sus!

Fă din ziua ta, ziua voastră! Până la sfârșitul timpului tău! Așa știi sigur că trăiești mireasmă de Cer!

Related Posts

Leave a Comment