Dumnezeu face orice lucru frumos!

by Carmen Motora
0 comment

” Orice lucru El îl face frumos la vremea lui. A pus în inima lor chiar și gândul veșniciei, măcar că omul, nu poate cuprinde de la început până la sfârșit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu.” ( Ecles. 3: 11)

Dumnezeu face orice lucru frumos. Asta e treaba Lui. Timpul însă, e al fiecărui lucru la vremea lui. Hotărâtă de El.

Inima este făcută să devină frumoasă la vremea ei. Dumnezeu o face frumoasă și numai El. A plantat în ea gândul veșniciei, dorul de înalt, suspinul după îngeri și miresme cerești de veșnică Primăvară. Sămânța asta încolțește însă și se face frumoasă la timpul ei! Iar timpul ei e la noi! Noi dăm voie inimii să între în atelierul lui Dumnezeu. Iar El o face frumoasă! Fiecare lucru este făcut frumos de Domnul! Fiecare! Și inimile! Niciuna nu e neglijată! În Ceruri se lucrează mereu. Timpul însă este vrerea noastră!

Sămânța de înalt și Cer este în inima mea! Timpul meu a sosit! Dumnezeu o face frumoasă cu fiecare zi, cu fiecare răsărit! Tot mai frumoasă și tot mai aproape de Cer.

Timpul tău, vremea ta a sosit? Dacă trăiești e dovada, că îngerii și Tata așteaptă un semn de la tine. E dovada că vremea ta a sosit! Ei așteaptă să năvălească puhoi peste inima ta și s-o facă frumoasă la vremea ta!

Se simte miros de îngeri! Se aude foșnet de Împărăție! Tata e prin preajmă cu Cerul Lui tot! Caută inimi dorite să fie făcute frumoase! La vremea lor!

Related Posts

Leave a Comment