Cum să rămâi tânăr, deși trupul se ofilește încet?

by Carmen Motora
0 comment

Cum să rămâi tânăr, deși trupul se ofilește încet? Deși ridurile sunt tot mai multe? Cum să rămâi la fel de tare când numărul pastilelor ce le iei crește ca și tensiunea?

Există oare vreo formulă să rămânem tineri pe dinăuntru? Există vreo taină ce ne face primăveri deși suntem toamne reci?

Oare cineva știe vreun secret ce poate face ca timpul omului dinăuntru să nu bată la fel cu timpul omului dinafară?

Da este Cineva! Dumnezeu știe un leac pentru tinerețe fără bătrânețe! El ne face tineri de tot chiar și când încheieturile ne amintesc că suntem tină. Chiar și când vrem să facem multe dar de fapt realizăm puțin fiindcă bătrânețea se numără ușurel nu cu freamăt.

Ne promite azi Dumnezeu, Împăratul nu numai tinerețe în suflet! Ci întinerire! Un proces invers celui natural! Îmbătrânești pe dinafară dar pe dinăuntru întinerești! Ăsta da secret!

” Flăcăii obosesc și ostenesc, chiar tinerii se clatină. Dar cei ce SE ÎNCRED în Domnul își înoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă și nu obosesc, umblă și nu ostenesc.” ( Isaia 40:31)

Iar uite, poți fi veșnic tânăr ca în povești! Poți fi real! Poți fi tare, mai tare ca tinerii! Mai copt și frumos! Poți fi cel mai frumos Dumnezeu făcut tu!

Încrede-te în Dumnezeu! Întotdeauna!

Așa vei deveni tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte! Și o forță, o putere mare!

Related Posts

Leave a Comment