Cine ne numără lacrimile?

by Carmen Motora
0 comment

Ps.56 : 8

Tehnologia avansată face posibil să ne fie numărați pașii zilnic, caloriile arse, distanțele parcurse, printr-o mică brățară purtată. Pașii ne sunt numărați. Contabilizați. Făcuți obiectiv de atins pentru sănătatea fizică. Lucru bun.

Dar lacrimile? Cine ne numără lacrimile? Cine cântărește durerea din ele? David ne amintește că Dumnezeu, Tata ne numără și El pașii. Ne vrea puternici și sănătoși. Dar nu numai! Dumnezeu ne numără lacrimile. Ba mai mult! Le strânge în burduful Lui. În vechime, burdufurile de piele, erau folosite pentru păstrarea apei, a vinului. David știe că Dumnezeu nu le lasă să cadă în van. Lacrimile sunt bine păstrate în burduful Lui. Dar uimirea e și mai mare! Ele, lacrimile, sunt contabilizate și trecute, notate într-o carte, în cartea Lui. David e mângâiat de asta. Dumnezeu îi știe durerea, o măsoară și o notează, pentru acea Zi, când Isus va citi tare și răspicat numele lui înaintea lui Dumnezeu și a îngerilor! ( Apoc. 3:5).În ziua aceea fiecare lacrimă din burduf va fi suspin de înger și mângâiere de Dumnezeu. Va fi mărgăritar lucind frumos în Împărăție!

Fiecare lacrimă îți este strânsă în burduful Lui. Durerea ta este cântărită de Mâna Sa. Dacă numele tău este în Cartea Lui, într-o zi, vei fi citit în fața îngerilor și a Cerului întreg. Dumnezeu te va mângâia și te va strânge la piept. Iar lacrimile tale preschimbate în mărgăritare strălucitoare vor lua ochii îngerilor și vor face Împărăția mai strălucitoare!

” Pune-mi lacrimile în burduful Tău : nu sunt ele scrise în cartea Ta?”

Related Posts

Leave a Comment