Cere în numele LUI!

by Carmen Motora
0 comment

Când ceri ceva în numele lui Isus nu devii un cerșetor ce inspiră mila și compasiunea Cerului. Dimpotrivă, înaintezi într-o mare bătălie cu tine însuți, transferând bizuirea de pe tine, pe El. Așa faci onoare Împăratului. Numele Lui e trecut peste tine iar îngerii știu ce au de făcut.

Isus ne-a învățat să cerem în numele Lui. Cecul acesta în alb nu are limite nici în timp, nici în spațiu, nici în minuni. Isus a spus că fiecare rugăminte mișcă Împărăția iar El o împlinește proslăvindu-și Tatăl.

Când ceri ceva în Numele Lui, bați la porțile Cerului. Când și crezi, deschizi Împărăția și poți să te minunezi de forfota răscolită de tine, acolo. Ai putea vedea cum tot ce mișcă în Cer, se pune în mișcare la startul dat de rugăciunea ta în Numele Lui. Nu ești un cerșetor! Ești un răscolitor de Cer și de mireasmă de Împărat ce dă porunci în favoarea ta!

Fratele nostru mai mare ne-a mângâiat: “Dacă veți cere ceva în Numele Meu, voi face!”

Cere-I! Nu te teme să deschizi Cerul, să se crape, pentru tine și să curgă miresmele dulci, harul, iubirea și bulucul de îngeri voioși să te-ajute!

Ioan 14: 13,14

Related Posts

Leave a Comment