Viața alături de EL!

by Carmen Motora
0 comment

Ce este viața, decât un șir lung de lupte, din care putem ieși biruitori sau înfrânți ? Ea ne învață să fim puternici sau slabi, minunați sau urâți, bucuroși sau plini de mânie, cu mâinile ridicate spre Împărat sau dimpotrivă cu pumnii ridicați înspre El.
Viața mea ca și a voastră, nu a fost ușoară, nicio viață nu e ușoară. Nu pot să spun că mi-a fost ușor, dar pot spune că fiecare eveniment din viață a contribuit la creșterea credinței mele.

Isus este prietenul meu, o reală prezență , tangibilă. Cu El mă trezesc și cu El adorm. El este la fel de real, ca orice persoană din viața mea. Încă mai învăț zilnic, ce înseamnă prietenia Lui, să-L am alături în lucrurile mărunte dar și în cele mari. Sunt zile ( și o spun spre tristețea mea ) în care viața prea dură și zgomotoasă îmi ” fură ” părtășia minunată cu El, dar descopăr cu bucurie, că El mereu mă așteaptă și Își dorește mult să stea de vorbă cu mine, departe de iureșul zilei.

Dacă ar fi să definesc viața, aș putea spune că pentru mine, ea se măsoară în acel timp minunat și liniștit, când simt atingerea Lui și șoapta Lui : ” Fii puternică și azi ! Sunt alături de tine ! Vom birui și azi ! ” Da viața e luptă, dar nu de unul singur ! Și când spun asta, știu că Isus îmi zâmbește…

Carmen Motora, autor

Related Posts

Leave a Comment