Universul străpuns de ruga unui om.

by Carmen Motora
0 comment

Iosua avea nevoie de mai mult timp pentru a birui vrăjmașii. Dumnezeu i-a promis că este cu el. (Numeri 1:9). Dumnezeu era aliatul lui. Iosua îi cere aliatului său să oprească soarele și luna. Să oprească timpul în loc. De fapt, Iosua cerea oprirea Pământului în loc.

Pământul a fost oprit din rotația lui în jurul axei sale. Dar și în mișcarea lui de revoluție în jurul Soarelui. Așa că timpul a stat pe loc pentru încă o zi. Iar anul respectiv, cât Pământul se rotește în jurul Soarelui, a fost mai lung cu o zi. Dumnezeu lupta cu armele Lui.

O zi a devenit o zi prelungită cu încă o zi! O adevărată minune. Făcută doar odată pe Pământ. Nu a mai fost nici o zi ca aceea, nici înainte nici după. Iosua a cerut, Dumnezeu a dat. Universul a fost străpuns de ruga unui om.

Uluitor e faptul că ziua s-a oprit când Soarele era sus în mijlocul Cerului. Nu la apus. Ci la miezul zilei. Dumnezeu făcea o minune deplină nu un capăt de răsfrângere a puterii Lui. O splendoare desăvârșită nu o încercare chinuită. Dumnezeu este Împărat!

Ce poate face ruga mea? Și a ta?

Poate opri Pământul în loc. Dumnezeu poate face din ziua mea zi cu zi. Cum nu mai e pe Pământ. Doar să pot birui Dușmanul! Aliatul meu, Împăratul oprește Universul pentru mine.

Ziua oprită în loc e semn că Împăratul face loc Împărăției Lui aici jos pentru mine. În miezul zilei. Când Soarele e în mijlocul Cerului. Și acolo rămâne. Dumnezeu cu Mâna lui tare, ține Soarele atârnat în vârf de zi. Până biruiesc!

Fii un Iosua! Fii un viteaz! Fii un opritor al soarelui în fruntea Cerului! Nu te teme să lupți, viteazule! Dumnezeu e cu tine! Doar să-l chemi! El luptă de partea ta, cu armele Lui! Așa că ziua devine cea mai lungă! Cea mai strălucitoare! Cea cu Soare oprit sus de tot, peste tine! Cea mai împlinită zi când Dumnezeu îți răpune Dușmanul, cu Universul Lui.

Numeri 10:12-15

Related Posts

Leave a Comment