FEMEIA: o ferăstruică a Împăratului!

by Carmen Motora
0 comment

O fereastră e o deschizătură cu scopul de a pătrunde aerul și lumina. (dex)

Eu aș spune că o fereastră e o deschizătură pentru aer, lumină și splendoarea naturii! În bucătărie am o ferestruică splendidă care face totul mai frumos!

Fiecare om poate fi o ferestruică a Cerului. Femeile însă, sunt dublă ferestruică: una deschisă lumii și una deschisă casei ei. Ambele aduc aer primăvăratic, Lumina Cerului și înmiresmarea frumuseții Împăratului.

Eu așa mă văd: o ferestruică a Împăratului. El se poate arăta prin aer proaspăt, Lumină curată dar și acea frumusețe tainică căutată de toți, acea trăire ce aduce răcorire pentru suflet.

Adesea toate, toate ne năpădesc: grijile, poverile, necazurile, lacrimile de deznădejde, urgențele și atunci poate uităm menirea noastră. Uităm să luminăm și să aducem prospețime și frumusețe. Dumnezeu să ne ajute să nu uităm ceea ce suntem: fereastra Lui minunată pentru căsuța noastră dar și pentru lume.

Noi femeile facem lumea plină de ferestre aducătoare de aer, Lumină, splendori așteptate de toți!

Dumnezeu să ne fie Împărat și Soare în trăirea noastră! El să ne fie curaj, putere, dăruire și plinătate!

Fiți binecuvântate, femeilor! Fiți ferestruicile Lui pe Pământ! Faceți pe Pământ ochiuri de Împărăție! Aduceți pe Pământ locuri de îngeri și chiote de Cer! Fiți binecuvântarea Împăratului și Pământul va deveni mai frumos!

La mulți ani frumoși cu Dumnezeu, tuturor femeilor!

Related Posts

Leave a Comment