Sub aripile Lui!

by Carmen Motora
0 comment

Ciumă, molimă, pustiiri, groază, nenorocire, urgie, laț de vânător, săgeată ucigătoare… Ciuma, molima erau deosebit de întinse ca și arie, deosebit de grele și deosebit de contagioase.

În mijlocul tuturor acestor pustiiri este un loc unde nimic nu te poate atinge! Nimic nu te rănește! Un loc cu imunitate maximă!” El te va acoperi cu penele Lui și te vei ascunde sub aripile Lui. O mie să cadă alături de tine și zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia!”

Stând sub aripile Lui, pot vedea lângă mine o mie căzând în cele mai cumplite ” molime” și zece mii la dreapta mea. Sau pot bine vedea penele Lui acoperind-mă biiiiine de tot, la odihnă și pază… Dacă rămân aici sub ocrotirea asta mare, voi putea păși peste ” lei și peste năpârci” la timpul Lui. Ai crede că ” ciuma” e eradicată. Dar, sunt multe “ciume” aducătoare de teamă, de moarte și pustiiri!

Găsește-ți locul sub aripile Lui! Nu te va atinge nimic! Nu trebuie să te temi! Ia uite chiar în fața mea sunt penele aripilor Lui mari, protectoare, calde și pline de Acasă! Psalmul 91

Related Posts

Leave a Comment