Inimă, bucură-te și cântă!

by Carmen Motora
0 comment

Psalmul 112 : 7,8 – Veștile rele… cine nu se teme de ele ? Sunt urâte, otrăvitoare, inevitabile, hoațe de bucurie și tihnă, imprevizibile. Nimeni nu este iertat de vești rele. Nimeni nu este sărit. Veștile rele ochesc bine orice bucurie în floare și pot ucide râsete și veselie într-o clipită !

Ce șansă avem în fața veștilor rele ? Este ceva anume ce poate distruge efectul distrugător al lor. Este ceva ce poate face din noapte, zi ! Din teamă, groază, dimineți cu Soare și triluri vesele. Inima omului ce se teme de Domnul și caută pe Împăratul cu mare drag, are o șansă ! ( v1 ) Inima aceasta este mângâiată. Nu are nicio teamă !

Dar, cum se poate asta ? În traducerea literală, inima asta este sprijinită , susținută de Dumnezeu ! Veștile rele atacă inima, o fac să tremure de teamă, însă toată frica trece în Mâinile Împăratului ! Toată vibrația ei neliniștită se propagă în Mâna Sa ! Inima care e sprijinită de Dumnezeu nu are de ce se teme !

Veștile rele devin un fleac pentru o Mână așa puternică ! Vești rele ? Da, ne vor da târcoale ! Inevitabil ! Să ne distrugă !

Cum e inimioara noastră ? Dacă e sprijinită de palmele Lui puternice, să nu ne facem griji ! El se suflecă și rezolvă orice temere, orice lacrimă ce stă să cadă din ochii noștri când auzim vești rele ! Tata ne e Tată! Veștile rele nu-s de o inimă susținută de El ! El ne iubește prea mult să ne lasă pradă lacrimilor și tristeții !

Hai, inimă, bucură-te și cântă ! Ești în Mâna ce ține Universul !

Related Posts

Leave a Comment