Încrede-te în voia Sa!

by Carmen Motora
0 comment

Dumnezeu are un plan perfect cu viața ta. Cu toate acestea, mulți creștini sunt înspăimântați de voia Lui. Pentru ei, ideea unui plan divin nu este atractivă, deoarece necesită o mare credință în Tatăl. Și deși, noi creștinii, de obicei, le spunem oamenilor că ne încredem în Dumnezeu, suntem adesea poate puțin reticenți atunci când chiar trebuie să ne încredem în El cu tot ceea ce suntem.

Pentru ca lucrurile să fie și mai confuze, mulți oameni înțeleg greșit ceea ce este de fapt voia Domnului. Unii cred că este ceva special pe care El îl transmite numai oamenilor super-spirituali. Alții cred că este pur și simplu chemarea Lui de a face ceva periculos, dureros sau inconfortabil. De prea multe ori, voia Lui Dumnezeu este văzută ca ceva ce trebuie să facem fie dacă vrem sau nu.

Adevărul este că voia Lui Dumnezeu nu este ceva de temut. Ea are scopul de a ne oferi claritate și puterea de a trăi o viață de binecuvântare abundentă. Voia Sa ne oferă indicații la fiecare pas și este răspunsul la întrebările importante pe care le avem. Într-o vreme în care chiar și mașinile noastre pot primi instrucțiuni de la sateliții GPS care plutesc în spațiu în timp real, de ce atât de mulți dintre noi rezistă acestui tip de îndrumare care vine de la Dumnezeu? Cel mai probabil acest lucru se întâmplă pentru că deși vrem sfaturi despre cum să procedăm, preferăm să o facem singuri. Poate că Îl lăsăm pe Dumnezeu să ne sugereze unde să mergem, dar tot noi vrem să fim cei care țin „volanul”.

Reține acest lucru: Dumnezeu știe unde te duci și cum să te facă să ajungi acolo în siguranță. Viața ta este în mâna Lui. Nu te încrede în El doar în ceea ce privește destinația finală, ci lăsă-L să îți ghideze fiecare pas în călătoria numită viață!

„Căci Eu cunosc planurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, planuri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Ieremia 29:11

Ruben Motora

Related Posts

Leave a Comment