Împăratul este Luceafărul de dimineață pentru fiecare înstelare a mea!

by Carmen Motora
0 comment

Ai admirat într-o noapte senină splendoarea desăvârșită a cerului înțesată de stele lucitoare? Văzduhul într-o așa noapte pare un covor imens animat de stelele vesele, hotărâte să rămână unde Creatorul le-a așezat și să strălucească fără oprire lumea. Stelele sunt cele care fără vorbe trimit frumusețe din Împărăție. Lucirea lor în noapte, pe cerul întins, spune că Dumnezeu face ziua frumoasă dar și noaptea, prin luciul lor.

Ca și splendoarea înaltă a cerului sunt cei înțelepți. Iar cei care învață pe mulți să umble în neprihănire sunt aidoma steluțelor lucitoare. În veac. Strălucirea lor nu dispare cu timpul. Nici după ce ei au plecat din lume.

De aceea, aleg înțelepciunea. Cerul întins înstelat mi se pare cea mai frumoasă trăire în mijlocul luptelor lumii, a întunericului gros, a nopților fără șir. Prin ceea ce scriu, aleg să spun despre neprihănire, despre cel mai Neprihănit Împărat. Iar El promite că voi străluci ca stelele. Singuratice, dar pline de lumină ce fac cerul viu. Strălucirea asta rămâne în veac. Și cum să nu rămână? Când Împăratul este Luceafărul de dimineață pentru fiecare înstelare a mea!

Daniel 12:3

Related Posts

Leave a Comment