De actualitate: despre COVID !

by Carmen Motora
0 comment

Toți îl urăsc și blamează. Toți îl condamnă și îl ” scuipă “. Covid-ul a devenit inamicul numărul Unu. Pentru toată lumea. Dar cine îi numără binecuvântările ? Cine i le “vede” ? Știu deja râzi sarcastic…

El însă, triază cel mai bine prietenii. Cei adevărați îți vor fi alături. Puțini. Și mai puțini te vor ajuta. Iar câțiva, o mână poate, se vor ruga pentru tine. Ești binecuvântat ! Covid-ul a scos ” aurul ” din oamenii de lângă tine !

Te face să vezi cât de binecuvântat ai fost când ai simțit mireasma unei flori, a rufelor curate, a cafelei proaspete. Și tu ai uitat să mulțumești. Doar ai crezut că ți se cuvine… să ai miros ! Cât de binecuvântat ai fost să simți în gură gustul desăvârșit al supei de pui, al cozonacului făcut de mama, al fructelor dulci și al pâinii proaspete tocmai scoasă din cuptor. Tu ai crezut până azi că gustul e un fleac.

Dar, cea mai mare binecuvântare a lui este tihna. De când nu ai mai avut o oră de odihnă ? O zi de liniște ? De când nu ai mai stat închis în ” cămăruța ” ta doar tu și Dumnezeu o oră, un timp ?

De când nu ai mai răsucit cheița în acea ușă magică, unde genunchii se pleacă, lacrimile curg și rugile se aud fierbinți ? Fără mască. De când nu L-ai mai auzit pe Dumnezeu cald, cristalin, dulce în tihnă ? Cât timp a trecut de când te-ai desfătat la “masă” cu Tata ?

Covid-ul îți amintește că ești binecuvântat ! Tu ai crezut că o rugă pe fugă aruncată în vânt e de ajuns. Dar Tata ofta..

Să închei cu vorba lui Covid : ” – Fiți pozitivi ! “

Carmen Motora

Un simplu click pe imaginea de mai jos și urmăriți o prezentare video a articolului. VIZIONARE PLĂCUTĂ și cu FOLOS !

Related Posts

Leave a Comment