Aleg să nu mă îngrijorez

by Carmen Motora
0 comment

” Nu vă îngrijorați de nimic ; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu… Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus . “

Nu te îngrijora de nimic. De nimic. E o cerință. Nu o alternativă. Ceva ce ar trebui să ne definească. Ci în orice lucru, adu cererile tale Lui. În ORICE lucru. Recent am auzit o afirmație care mi-a plăcut mult. Cine spune că nu are timp să se roage, minte. În fiecare clipă, făcând ceva, poți vorbi cu Împăratul. Doar dacă nu ai inimă pentru El, nu o vei face.

El așa mă vrea. Să vorbesc cu El în orice lucru. E nevoie să- I aduc Lui la cunoștință ? Lui care știe tot ? Dar atunci când o fac, silueta Lui se conturează în fața ochilor mei. Îl văd de aproape. Îi aud șoaptele și Mâinile Lui mă ating în mângâieri care, întrec orice pricepere omenească. Pacea Lui fără hotar de om, mă ridică sus de tot și aud clar fiecare zvon din cer, fiecare pas făcut acolo pentru ajutorul meu. Da, acolo se pun toate în mișcare când vorbim. Și pacea Lui e de fapt privirea mea în cer , vederea planurilor făcute acolo de Împărat pentru mine.

Aleg să nu mă îngrijorez, nu pentru că nu mi-e greu, ci pentru că cerul și forfota lui, sunt acea pace care întrece mintea mea omenească. Fără ea, sunt doar un simplu om. Cu ea, sunt protejata Împăratului !

Carmen Motora

Related Posts

Leave a Comment