Meditație biblică – Ps. 103:5

by Carmen Motora
0 comment

“El îți satură de bunătăți bătrânețea și te face să întinerești iarăși ca vulturul ” – Psalmul 103:5

Când începi să respiri bătrânețe, lucrurile se schimbă. Gusturile se transformă peste noapte. Viziunea se micșorează ca un soare acoperit de nori. Bolile îți dau binețe tot mai des. Bucuria se întrezărește tot mai greu. Viitorul se face mai mic. Mai de așteptat. Prezentul pare mai bun ca ce urmează. Însă, ce e mai greu : bătăliile pentru viitor devin tot mai des depuneri de arme ! Resemnarea pare cale ușoară. Bătrânețea triază visele ! Încet dar sigur. Realitatea devine un colț ucigaș de vise.

Cine nu se teme să îmbătrânească ? Cine nu se teme că nu va mai putea râde în hohote de viitor ? Cine nu se teme de gheara descurajării când trupul se ofilește încet ? Cine nu vrea tinerețe fără bătrânețe ? Cine ?

Și ca răspuns Tata ne iese în cale ! Tata ! Veșnic tânăr, veșnic plin de viață, veșnic cu gândul la noi ! Da, asta vrea să ne spună ! Întocmai cum vulturul leapădă ghearele, penele, ciocul tocmai ca să o ia de la capăt, așa Tata ne întinerește ! Cu fiecare răsărit ! Tot mai tineri ! Tot mai vulturi puternici ! Plini de bunătatea Lui ! Sătui de atâta bunătate !

Tata ne e tinerețe fără bătrânețe și Viață fără de Moarte !
Wow ! Cum să nu mă bucur ? Inima mea tresaltă de tinerețe și bucurie ! Sunt ca un vultur pe înălțimi ! Și, nu mă tem nici de bătrânețe ! Pentru Tata e un fleac s-o transforme în tinerețe !

Tu știi că poți fi veșnic tânăr ?

Carmen Motora, autor

https://www.facebook.com/mariusnicolaemotora/videos/10216736594424780/

Related Posts

Leave a Comment