Cu cine mergi la război?

by Carmen Motora
0 comment

Deuteronom 20 : 1 Când vei merge la război împotriva vrăjmașilor tăi şi vei vedea cai şi care şi un popor mai mare la număr decât tine, să nu te temi de ei, căci Domnul Dumnezeul tău, care te-a scos din țara Egiptului, este cu tine.

Că trebuie să mergi la “război” e un fapt ! Război înseamnă noian de lupte. Un amalgam de răzbateri, dureri, înaintări, răniri și pierderi… Războiul însă exclude lașitatea, deznădejdea, frica. Plânsul de milă nu e pentru război !

Să mergi la “război” însă e alegerea mea. Și a ta. E curaj. Să mergi la război împotriva unui dușman mai mare la număr și mai puternic ca tine e nebunie curată ! Nebunia asta are în ea umbra Lui pe mâna ta cea dreaptă. Are în ea cântec de îngeri ce îți sunt alături. Are Cerul umbrit peste pasul tău !

Dușmanul e mai puternic ca mine ! Mai numeros în demoni rânjind și dând târcoale. E mai dibace în urzeli. În hățișuri hoațe de liniște și de bucurie. ”

Să nu te temi de ei ! Domnul Dumnezeu ESTE CU TINE ! “Așa că războiul devine lupte între Cer și Pământ. Între demoni și îngeri. Între mine , Cerul Lui și dușman !

Tata a intrat în război ! Eu nu mă mai tem ! Știi de ce ?În acest război demonii scrâșnesc din dinți și urlă, iar îngerii cântă !Tata luptă în războiul meu ! Eu doar stau liniștită și mă pitesc printre îngeri !

Când mergi la “război ” cu cine mergi ? Dacă mergi singur vei cădea ! Dacă mergi cu Împăratul vei păși peste “lei și năpârci” fără să simți mușcăturile lor ! Cântă cu îngerii ! Luptă cu Dumnezeu alături !

Carmen Motora, autor

Related Posts

Leave a Comment